For jobbsøker

 

Aktiv Bemanning ønsker å være en aktiv formidler av gode kandidater til næringslivet i Innlandet, Oslo og Viken. Det betyr at vi er interessert i å bli kjent med deg for bedre kunne hjelpe deg på veien til en ny jobb, et karriereskifte eller hvis du ønsker å bytte bransje.

 

Aktiv Bemanning har en rekke faste næringslivsbedrifter som vi rekrutterer til. Vi ser alltid etter kandidater blant søkere som allerede har registrert sin CV hos oss først. Vi er derfor opptatt av å komme i kontakt med jobbsøkere i en tidlig fase. Det er vårt mål å være en rådgiver for alle som ønsker seg over til en ny arbeidshverdag.

 

Registrer din CV herSjekk våre ledige stillinger

Gode råd og tips til deg som jobbsøker

Aktiv Bemanning har laget en rekke gode tips og råd som forhåpentligvis vil hjelpe deg med å komme i gang. Og når du først er i gang vil våre tips om hvordan du presterer i prosessen sannsynligvis hjelpe deg over i en ny meningsfull hverdag med gode kollegaer og utfordringer du utvikles i.

Vi tilbyr også vikariat eller fast ansettelse ved at du jobber for Aktiv Bemanning.

Vi tilbyr også vikariat eller fast ansettelse ved at du jobber for Aktiv Bemanning. 

En slik løsning sørger for at du får en variert og spennende hverdag. Vi sørger for at du er i arbeid og hvis du ønsker, har du muligheten til å skifte arbeidssted jevnlig. Vi finner den løsningen som passer deg og ditt behov.

Selv om arbeidsstedet skifter, står Aktiv Bemanning som din arbeidsgiver og du trenger kun å forholde deg til din veileder som gir deg tett, personlig oppfølging og tryggheten du trenger.

Fast avtale med GIR på Hernesmoen

Fast avtale med GIR på Hernesmoen

Avtalen vi har med Aktiv Bemanning gir oss først og fremst tilgang til den kompetansen vi har behov for. Det gir også kandidater en anledning til å vise seg fram, og vi kan vurdere hvor godt de fungerer her hos oss.

Les mer om avtalen med GIR 

Maskinfører Arn Olav Hauge fikk fast jobb

Fra jobbsøker, via vikariat, til maskinfører his GIR

Arn Olav Hauge var lei av både vintermørke, kulde og lediggang. Da Aktiv Bemanning ringte med tilbud om et vikariat, var han ikke sen om å takke ja. I dag har han fast jobb som maskinfører hos GIR på Hernesmoen.

Les mer om Arn Olav Hauge

Logo Revidert Arbeidsgiver

Aktiv Bemanning er revidert arbeidsgiver

Dette er et bevis på at vi tar arbeidsgiveransvaret for våre utleide medarbeidere på stort alvor.

Les mer om vårt arbeidsgiveransvar

Translate »