For oppdragsgiver

 

Aktiv Bemanning er et ungt og ambisiøst selskap som i over 12 år har bevist at de kan være en god samarbeidspartner for både store og små selskaper i de fleste bransjer. 
 

Vi har en ekstrem kundefokus, og har som mål og ha Norges mest fornøyde kunder. Dette skal vi klare ved å ha fokus på kundetilpassede løsninger og stor fokus på å finne de rette kandidatene til rett kunde og oppdrag. 
 

Vi kan bistå deg med vikarer til både lange og korte oppdrag, samt bistå under rekruttering til faste stillinger.

 

BemanningRekruttering

Smart, langsiktig samarbeidspartner

 

Fordi du kun betaler for den arbeidskraften du trenger, når du trenger den, kan du kutte kostnader ved å bruke Aktiv Bemanning som en langsiktig samarbeidspartner. Du slipper også all administrasjonen med feriepenger, helligdagsgodtgjørelse, sykepenger, arbeidsgiveravgift og forsikringer.

Etter mange år i bransjen har vi bygget opp et stort nettverk av kandidater og medarbeidere med bred og allsidig kompetanse og erfaring. Vi kan hjelpe bedrifter som trenger ekstra bemanning raskt, eller bistå med å planlegge ekstra bemanning til sesongtopper eller planlagte prosjekter. Vi kan levere kandidater til hele Kongsvingerregionen, Innlandet for øvrig, Viken og Oslo. Vi har også oppbemannet prosjekter innen bygg- og anleggssektoren for kunder over hele landet.

Gjennom tett oppfølging sørger vi for motiverte ansatte.

 

Ta kontakt for en samtale om fremtidig samarbeid.

– Gir oss tilgang til kompetanse

– Gir oss tilgang til kompetanse

- Avtalen vi har med Aktiv Bemanning gir oss først og fremst tilgang til den kompetansen vi har behov for. Det gir også kandidater en anledning til å vise seg fram, og vi kan vurdere hvor godt de fungerer her hos oss.   Det sier driftssjef Anders Amundsen ved...

Slik finner vi de beste kandidatene

Slik finner vi de beste kandidatene

- Det handler om gode systemer og rutiner. Men først og fremst handler det om å vite hva man skal se etter og hvor man skal lete. Det sier Per Ekås hos Aktiv Bemanning, som forteller at bemanningsbyrået nesten alltid klarer å finne de beste hodene og hendene.  ...

Translate »