For oppdragsgiver

Sykefravær, turnover, ferieavvikling, økt oppdragsmengde, permisjoner og prosjekter er noen gode grunner til å bruke et bemanningsbyrå.

Fordi du kun betaler for den arbeidskraften du trenger, når du trenger den, kan du kutte kostnader ved å bruke Aktiv Bemanning som en langsiktig samarbeidspartner. Du slipper også all administrasjonen med feriepenger, helligdagsgodtgjørelse, sykepenger, arbeidsgiveravgift og forsikringer.

Med en solid rekrutteringsmasse sørger vi for at du alltid raskt får på plass den kandidaten du trenger. Selv om vi hittil har hatt vår hovedtyngde av oppdrag i Kongsvingerregionen, har vi også oppbemannet prosjekter innen bygg- og anleggssektoren over hele landet. Gjennom tett oppfølging sørger vi for motiverte ansatte.

Vi er sertifisert i Thomas Atferds Profil (PPA) og vi kan tilby dette som et verktøy ved rekruttering og utvelgelse, eller i utviklingssamtaler for prestasjons-/utviklingsgjennomgang.

Ta kontakt for en samtale om fremtidig samarbeid.

icon leter etter kandidater med lupe
– Gir oss tilgang til kompetanse

– Gir oss tilgang til kompetanse

- Avtalen vi har med Aktiv Bemanning gir oss først og fremst tilgang til den kompetansen vi har behov for. Det gir også kandidater en anledning til å vise seg fram, og vi kan vurdere hvor godt de fungerer her hos oss.   Det sier driftssjef Anders Amundsen ved...

Slik finner vi de beste kandidatene

Slik finner vi de beste kandidatene

- Det handler om gode systemer og rutiner. Men først og fremst handler det om å vite hva man skal se etter og hvor man skal lete. Det sier Per Ekås hos Aktiv Bemanning, som forteller at bemanningsbyrået nesten alltid klarer å finne de beste hodene og hendene.  ...

Translate »