Om Aktiv Bemanning

Aktiv Bemanning ble etablert på Kongsvinger i 2008 av Per Sverre Ekås. Per drev virksomheten alene frem til han i 2012 ansatte Even Haug som daglig leder. Siden den gang har firmaet vokst betydelig hvert år, og til sammen er vi i dag ti ansatte som jobber målrettet for at våre kunder skal få medarbeidere med riktig kompetanse og personer som vil trives i deres arbeidsmiljø.

God og sunn vekst har gitt oss utmerkelsen «Gasellebedrift» fem år på rad, noe vi er svært stolte over. Utmerkelsen er også en bekreftelse på at vi har meget dyktige ansatte og svært fornøyde kunder. Den første Gasellebedrift-utmerkelsen fikk vi allerede i 2014.

Aktiv Bemanning formidler kandidater til både korte og lange vikariater, samt rekrutterer til faste stillinger. Vi er opptatt av gode personlige relasjoner og ønsker å yte service utover forventningene. Det gir oss positive, fornøyde og svært dedikerte medarbeidere. Vi leverer topp kvalitet og er svært opptatt av å holde det vi lover.

I dag har vi kontorer i Kongsvinger, Oslo og Moss, og vår ambisjon er å fortsette å vokse og utvikle oss videre til å bli det foretrukne regionale bemanningsbyrået på Østlandet.

Vi er medlem i NHO Handel og Service.

Translate »