Vi er på jakt etter deg!

Aktiv Bemanning setter rett person i rett stilling i alle bransjer

KONGSVINGER / OSLO / FREDRIKSTAD

Kontakt oss

Hvorfor skal du samarbeide med Aktiv Bemanning?

Vår ambisjon er å fortsette å vokse og utvikle oss videre til å bli det foretrukne regionale bemanningsbyrået i Innlandet, Viken og Oslo.

  • Vi har fokus på jobbsøkeren
  • Fast ansettelse, vikariater eller du kan jobbe for Aktiv Bemanning
  • Målet er å ansette rett medarbeider med rett kompetanse
  • Vi er spesielt gode innen bygg/anlegg, industri/produksjon og kontor/administrasjon/kundeservice

Kontakt oss direkte

Kongsvinger | Oslo | Fredrikstad

For jobbsøker - Er du på utkikk etter jobb

FOR JOBBSØKER

Er du på utkikk etter ny jobb?

Les mer »

Stilling ledig icon

LEDIGE STILLINGER

Se ledige stillinger her

Ledige stillinger »

REGISTRER CV

Registrer din CV her

Registrer CV »

Aktiv Bemanning – Gasellebedrift seks år på rad

Aktiv Bemanning er kåret til Gasellebedrift seks år på rad, første gang 2014. Her representert med daglig leder, Even Haug

Aktiv Bemanning har siden etableringen i Kongsvinger i 2008 vokst betydelig hvert år, og ti ansatte jobber målrettet for at våre kunder skal få medarbeidere med riktig kompetanse og personer som vil trives i deres arbeidsmiljø.

God og sunn vekst har gitt oss utmerkelsen «Gasellebedrift» seks år på rad.Utmerkelsen er en bekreftelse på at vi har meget dyktige ansatte og svært fornøyde kunder. Den første Gasellebedrift-utmerkelsen fikk vi allerede i 2014.

Les mer om Aktiv Bemanning

 

 

Vi er til for jobbsøkere og oppdragsgivere


Aktiv Bemanning formidler kandidater til både korte og lange vikariater, samt rekrutterer til faste stillinger. Vi er opptatt av gode personlige relasjoner, leverer topp kvalitet og ønsker å yte service utover forventningene.

For rett person vil vi jobbe hardt og målrettet for å finne en jobb du vil trives med og utvikle deg i. Vi er svært opptatt av å ta vare på våre medarbeidere og at de har gode og utfordrende arbeidsoppgaver.

Les mer om hva vi gjør for våre jobbsøkere

Kvalitetsstempelet «Revidert arbeidsgiver» ble innført for bemanningsbyråer i 2014 for at bedrifter skal kunne dokumentere sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.Aktiv Bemanning er et allround bemanningsbyrå, som leverer til alle bransjer. Selskapet besitter nå det høythengende kvalitetsstempelet «Revidert arbeidsgiver» fra NHO Service og Handel.

Slik kan vi hjelpe deg med å rekruttere riktig kandidat

Vi ønsker flere dyktige og kvalifiserte medarbeidere innen områdene:

Bygg og Anlegg

Bygg- og anleggsbransjen har behov for mange ulike kompetanser. Har du kompetanse og erfaring fra yrkene tømrer, jernbinder, murer, rørlegger…betong-/grunnarbeider, forskalingssnekker, maskinfører, kranfører, elektriker/servicetekniker, stilasbygging osv., ta gjerne kontakt.

Industri og Produksjon

I produksjonsbedrifter er det gjerne store sesongsvingninger. Derfor er det ofte etterspørsel etter en fleksibel bemanning. Vi har alltid behov for medarbeidere til… produksjons- og/eller industribedrifter. Ser du etter en jobb innenfor industri eller produksjon, ta kontakt med oss.

Kontor/Administrasjon/Kundeservice

Har du merkantil utdannelse eller erfaring innen kontor, administrasjon og kundeservice, vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Vi har til enhver tid behov for… dyktige kolleger innen både regnskap, økonomi, lønn og innkjøp.

Artikler fra Aktiv Bemanning

Norges mest fornøyde kunder!

Translate »