Fredag 22. november kan du treffe oss på den grenseoverskridende norsk-svenske jobbmessen midt på grensen på Morokulien Infocenter.

 

– Vi er til stede mellom kl. 10.00 og 12.00, og håper så mange som mulig som har lyst på ny jobb tar turen for å treffe oss, sier HR- og kundekonsulent Ellen Digerud hos Aktiv Bemanning.

– Dette er andre året jeg er med på dette arrangementet. Jobbmessen er en flott anledning til å møte dyktige mennesker og kandidater fra begge sider av grensen, mener Digerud.

–  Jobbmessen er en flott anledning til å møte dyktige mennesker og kandidater fra begge sider av grensen

Grenseoverskridende jobbmesse

Den «grenseoverskridende jobbmessen» har etter hvert blitt en høyt verdsatt årlig begivenhet, som arrangeres av Grensetjänsten Norge – Sverige i samarbeid med NAV og svenske Arbetsförmedlingen.

Hensikten er naturligvis å styrke rekrutteringen til og fra begge sider av grensen.

I år håper Ellen Digerud å treffe ekstra mange erfarne lastebilsjåfører og maskinførere, gjerne med norsk/svensk språk og sertifikat.

– Det er ekstra stor etterspørsel etter erfarne lastebilsjåfører og maskinførere for tiden

– Det er ekstra stor etterspørsel etter disse yrkesgruppene for tiden. Men vi har også behov for dyktige kandidater innen produksjon og lager, og vi møter gjerne arbeidssøkere med annen type kompetanse også, smiler kundekonsulenten.

– Vi møter gjerne arbeidssøkere med annen type kompetanse også

Fra fjorårets messe: Ellen Digerud (tv) og Kenneth Løvlien fra Aktiv Bemanning.

 

  • Dato: Fredag 22/11 2019

  • Sted: Morokulien Infocenter, grense Norge/Sverige

  • Tid: 10:00 til 12:00

Translate »