Salsus skal ansette 12 nye medarbeidere.
Vil du bli en av våre nye kollegaer?

Ditt tittel kommer her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Er du Salsus sin nye medarbeider?

Ditt tittel kommer her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Salsus, NAV og Aktiv Bemanning inviterer til seminar i auditoriet på Sentrum Videregående skole 1. september klokka 10:00.

 

Her vil du få en presentasjon av Salsus, samt muligheten til å snakke med oss etterpå.

Arrangementet er åpent for alle, så er du nysgjerrig og ønsker å høre mer, møt opp 1. september.

Salsus øker kapasiteten i produksjonen og søker derfor 12 nye medarbeidere til sine lokaler på SIVA i Kongsvinger. Vi søker deg som ønsker å jobbe i produksjon, men som kanskje ikke har relevant erfaring eller fagbrev. Det viktigste er at du har lyst til å jobbe og at du på sikt ønsker en fast jobb.

 

Alle som har norsk og/eller engelsk språk, god fysikk og som virkelig ønsker å jobbe på Salsus sin fabrikk på Kongsvinger, oppfordres til å søke. Salsus har et tett samarbeid med NAV, så vi har et ønske om å prioritere noen som i dag står utenfor arbeidslivet og har en mangelfull CV inn i noen av stillingene hos Salsus.

 

 

OM SALSUS:
Vi er Salsus A/S, og vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

 

Å lage en god kraft krever rent vann, de beste råvarene, lang tid, og en god del kunnskap. I samarbeid med SIVA Norge, Innovasjon Norge og DNB har vi skapt et høyteknologisk produksjonsanlegg som startet produksjonen i mai 2018.

 

Vårt høyteknologiske produksjonsanlegg ligger ved Kongsvinger, i hjertet av Norge. Her produserer våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte nå all kraft, fond/demi- glace og saus med unik, miljøvennlig og effektiv teknologi. Dette gjøres med god hjelp av Norges beste kokker og med den største respekt for klassiske oppskrifter.
Les mer om Salsus her: www.salsus.no

LEDIGE STILLINGER HOS SALSUS:
Produksjon
Pakking
Oppveiing

Translate »