Gjennom 2018 har Aktiv Bemanning formidlet mange medarbeidere til InfoCare Workshop AS på Kongsvinger. 1. desember fikk ni innleide fast jobb. Vi gratulerer og ønsker alle lykke til i sine faste stillinger.

At så mange har fått fast ansettelse viser at vi har en god rekrutteringsprosess og funnet de rette kandidatene. Ellen Digerud er en meget god rekrutterer og vi jobber tett sammen for å finne de rette kandidatene, sier HR- og kundekonsulent Kari Thorstensen Rapp, som kjenner bedriften meget godt gjennom mange år.

InfoCare – et selskap i utvikling

InfoCare Workshop AS tilbyr et stort utvalg av reparasjonstjenester for ulike IT- og elektronikkrelaterte produkter, og oppdragsmengden har vært økende i hele 2018. Så det er viktig for oss i Aktiv Bemanning at vi har kandidater i vår kandidatbase som matcher den kompetanse som InfoCare Workshop etterspør, sier Rapp.

Dennis Brøndbo og Ørjan Rusti er to av de som nå har fått fast jobb hos InfoCare Workshop gjennom Aktiv Bemanning. Begge er svært glade og veldig fornøyde med måten Aktiv Bemanning har bidratt til at de nå har sine faste jobber i et selskap med god utvikling.

Dennis: Var uerfaren, men lærevillig

-Mitt første møte med Aktiv Bemanning fikk jeg på arbeidslivsmessen i Arvika, forteller Dennis. Jeg fikk svært godt inntrykk etter å ha snakket med dem. Etter en ukes tid tok jeg kontakt med Kari. Uken etter, i januar 2017 fikk jeg jobb her på InfoCare Workshop.

Det har vært en bratt læringskurve, for jeg var forholdsvis uerfaren servicetekniker, da jeg begynte. Derfor er jeg svært takknemlig for at jeg likevel fikk sjansen. Det har vært en utrolig lærerik tid og arbeidet passer meg perfekt. Jeg stortrives.

Ørjan: Fikk god oppfølging

Ørjan Rusti begynte hos InfoCare Workshop gjennom Aktiv Bemanning i desember 2017. I dag, ganske nøyaktig ett år etter, har også han nå fast stilling. – Jeg hadde en del hull i CV-en og det var derfor vanskelig å få vist meg frem. Hadde det ikke vært for den gode oppfølgingen jeg har fått fra Kari på Aktiv Bemanning, tror jeg ikke jeg hadde hatt noen fast jobb i dag, sier Ørjan. Oppfølgingen og tilstedeværelsen har vært helt fantastisk – de har vært genuint opptatt av å finne den riktige jobben til meg. – Jeg vil absolutt anbefale andre i samme situasjon å ta kontakt med Aktiv bemanning.

Vi fikk samlet 7 av de 9 medarbeiderne som fikk fast jobb hos InfoCare. F.v.: Ingeborg Jansen, Ørjan Rusti, Simen Husby, Dennis Brøndbo, Lucas Stenberg, Andreas Gustafsson, David Lindqvist.

 

Translate »