GIVAS jobber med verdens viktigste oppgave i Norges grønne hjerte

Ditt tittel kommer her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vi jobber med verdens viktigste oppgave i Norges grønne hjerte

Ditt tittel kommer her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

LEDIGE STILLINGER HOS GIVAS:

Trykk på hver enkelt stilling for å lese mer og søke.

GIVAS er et interkommunalt vann og avløpsselskap for de 4 kommunene Grue, Kongsvinger, Nord-Odal og Eidskog. Arealet i GIVAS’ kommuner er over 3 000 km2. Dette er nesten 7 ganger større enn arealet til Oslo kommune.

Hos GIVAS finner du et hyggelig arbeidsmiljø, gode kolleger og varierte arbeidsoppgaver. Som ansatt hos GIVAS er du med på å gjøre en forskjell, enten du forvalter, vedlikeholder, drifter eller administrerer.

Vi er om lag 50 personer som inkluderer lærlinger, fagarbeidere, ingeniører, økonomer og servicemedarbeidere. Et vidt spekter av mennesker med ulik bakgrunn: Vi har elever på utplassering fra videregående skole, vi har trainee-stillinger, og vi har arbeidsfolk på utplassering fra NAV. Det er ulike kompetansefelt, men alle jobber sammen.

 

 

Historien bak GIVAS

GIVAS, Glåmdal interkommunale vann og avløpsselskap IKS, ble etablert 1. januar 2006 av kommunene Grue og Kongsvinger. I 2013 og 2014 kom henholdsvis Nord-Odal og Eidskog med. GIVAS ble etablert som et resultat av ønsket om å gi Kongsvingerregionen et kompetansesenter innenfor dette viktige fagfeltet. Et større administrativt system gir også store fordeler innen drift, og i arbeidet med infrastrukturen. Ikke minst er det en styrke i arbeidet med å yte best mulig service til våre kunder.

Dette er GIVAS i dag

GIVAS kan altså se tilbake på 15 år i bransjen med forvaltning av omfattende vann- og avløpsstruktur spredt utover et stort geografisk område. Arealet i GIVAS’ kommuner er over 3 000 km2. Dette er nesten 7 ganger større enn arealet til Oslo kommune. Videre har GIVAS nesten 120 pumpestasjoner. For å sette dette tallet i perspektiv har Oslo kommune 70 stykker. Dette viser noe av omfanget av infrastrukturer GIVAS forvalter.

Vi har i underkant av 50 ansatte som forvalter verdens viktigste ressurs, og sørger blant annet for at innbyggerne har rent vann i springen hver dag. I tillegg jobber vi med anleggsvirksomhet og er en beredskaps-organisasjon. Bedriftens hovedoppgaver er produksjon og distribusjon av vann, innsamling og rensing av avløpsvann.

Vår oppgave

GIVAS eier og drifter alle offentlige vann og avløpsanlegg i de fire kommunene. Vi jobber med utvikling, vedlikehold og drift, og vi har også oppgaver knyttet til vegvedlikehold. Vi sier at arbeid med vann er verdens viktigste oppgave. Det er også et arbeid for å sikre fremtidige generasjoner på mer enn en måte. Vi ønsker at etterkommerne våre skal ha rikelig med rent vann, men vi ønsker også at de skal slippe å ta over en gigantisk regning i form av vedlikeholdsetterslep. Vi ønsker også å være en attraktiv og god arbeidsplass for dyktige medarbeidere innenfor ulike fagfelt.

KONGSVINGERREGIONEN – NORGES GRØNNE HJERTE

Om du ikke allerede er bosatt i regionen, kan vi by på mye også utenom en spennende arbeidsplass. Her er det spennende karrieremuligheter, og god plass til deg og din familie. I landlige omgivelser får dere mye for pengene, enten ønsket er å bygge nytt hus eller kjøpe bolig. Budsjettet rekker langt og mulighetene er mange – kanskje du ønsker hus med eplehage, småbruk eller en sentrumsnær leilighet.

Midt i det grønne hjertet kan du bo, jobbe og leve godt. Kongsvingerregionen er et område i spennende vekst, hvor uttrykket «å dra i samme retning» på mange måter gjenspeiler næringslivet og regionen. Ønsker du å jobbe med prosjekter som bidrar til regional vekst og utvikling, er dette stedet. Bedriftene i regionen spiller hverandre gode, ved å dele kunnskap og erfaringer i veletablerte fagnettverk.

Translate »