Er du vår nye daglige leder?

Er du vår nye daglige leder?

Br. Stenskjær Transport AS søker ny daglig leder til sitt kontor på Sagstua i Nord-Odal kommune. Vi søker etter deg som motiveres av å bygge trygghet og trivsel blant ansatte, og som gjerne har erfaring fra ledelse og/eller transportbransjen. For å lykkes i rollen hos oss må du ha god økonomisk teft, og et stort ønske om å lykkes med fokus på kvalitet i alle deler av driften.

Som person er du ansvarsbevisst og strukturert, med en proaktiv tilnærming til arbeidsoppgaver. Dine kollegaer beskriver deg som en tydelig, åpen og ærlig leder som går foran og tar i et tak der det trengs, også på operativt nivå.

 

 

Som daglig leder hos oss vil dine arbeidsoppgaver blant annet bestå av:

  • Transportplanlegging
  • Følge opp drifts- og vedlikeholdsrutiner
  • Offentlige anskaffelser og transportavtaler
  • Personalansvar
  • Prising av transportoppdrag
  • Kundekontakt, både nye og eksisterende
  • Internkontroll av kjøre- og hviletid
  • Resultatansvar for egen avdeling
  • Oppfølging av bedriftens HMS arbeid

 

 

Br Stenskjær Transport AS ble etablert i 1986 av Bjørn og Gunnar Stenskjær som da startet med hver sin lastebil, mye arbeidslyst og stort pågangsmot. Siden oppstarten har firmaet vokst seg til dagens bilpark som består av 12 biler, 14 ansatte og omsatte i 2021 for 25 millioner.
Vi holder til på Granerud Industriområde på Sagstua i Nord Odal og har eget verksted med vaskehall og administrasjonsbygg.

Br Stenskjær Transport AS utfører tanktransport for fast oppdragsgiver, vi har krokbiler og trekkvogner som går i asfalt, korn, maskinflytting og avfallshåndtering.
Vårt hovedfokus er å utføre våre transporter og oppdrag på en effektiv og profesjonell måte i alle ledd slik at våre kunder kan være trygge på at deres transportbehov blir håndtert på en god måte.

Vi ønsker å ta del i utviklingen og det grønne skiftet vår bransje står ovenfor og får vår første LNG/LBG gass lastebil i februar/mars i år. Vi er også en lærlingbedrift for å bidra til rekruttering til bransjen og er sertifisert som en Fair transport bedrift av NLF.

 

 

 

 

For å lese hele stillingsannonsen, trykk her

KONGSVINGERREGIONEN – NORGES GRØNNE HJERTE

Om du ikke allerede er bosatt i regionen, kan vi by på mye også utenom en spennende arbeidsplass. Her er det spennende karrieremuligheter, og god plass til deg og din familie. I landlige omgivelser får dere mye for pengene, enten ønsket er å bygge nytt hus eller kjøpe bolig. Budsjettet rekker langt og mulighetene er mange – kanskje du ønsker hus med eplehage, småbruk eller en sentrumsnær leilighet.

Midt i det grønne hjertet kan du bo, jobbe og leve godt. Kongsvingerregionen er et område i spennende vekst, hvor uttrykket «å dra i samme retning» på mange måter gjenspeiler næringslivet og regionen. Ønsker du å jobbe med prosjekter som bidrar til regional vekst og utvikling, er dette stedet. Bedriftene i regionen spiller hverandre gode, ved å dele kunnskap og erfaringer i veletablerte fagnettverk.

Translate »