Vår fabrikksjef ved vårt sagbruk og høvleri i Eidskog skal over i en ny stilling hos oss, og vi søker en etterfølger. Vi søker etter en god operativ leder for om lag 30 medarbeidere ved denne avdelingen.

Våre trelastprodukter er en del av løsningen i fremtidens bærekraftige bygninger, og vi benytter produksjonsprosesser med stor og økende grad av digitalisering. Din hovedoppgave vil i hovedsak være ute i fabrikken for å utvikle samhandlingen mellom medarbeidere, arbeidsprosesser og avansert teknologi.

Søkere har relevant høyere utdanning, og erfaring med å skape engasjement og resultater gjennom aktivt lederskap. Stillingen drives av kontinuerlig forbedringer og god og åpen kommunikasjon.

Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter og en selvstendig rolle sammen med erfarne kollegaer i et solid selskap med sterke tradisjoner og kunnskap innen treindustri.

Se www.esas.no for mer informasjon om selskapet.

For nærmere informasjon kan du kontakte daglig leder Per Morten Wangen +47 907 31 988, eller ekstern rekrutteringsrådgiver i Even Haug i Aktiv Bemanning mobil +47 922 99 440.

Søknadsfrist er 17.10.22.

Translate »